Tidig julklapp?


Kan det vara Wisse som bestämt sig för att ge mig en julklapp? 

Jag tror att mina hästar har slutit en pakt och bestämt sig för att ge mig den bästa tänkbara julklappen. De är nämligen så otroligt fina och roliga att rida allihopa just nu så att man verkligen flyger upp ur sängen (mer än vanligt) och känner sig superpeppad att träna mer redan kvällen före. Det är sällan alla hästar känns på topp samtidigt men Briman, Wisse, Allie och Cadish har utvecklats till det bättre allihop och är verkligen med på mina hjälper.

Att vi dessutom har en toppen stämning i stallet nu hjälper verkligen till, stallchefen Natahlie som varit anställd de senaste tre månaderna gör ett kanonjobb och eleven Sandra har också börjat komma in i alla rutiner. Hästarnas välbefinnande och en bra kommunikation betyder allt i mitt stall.


Briman rullar sig i snön

Det betyder så otroligt mycket när man har ett bra team runt omkring sig och jag vet att det är så mycket lättare att rida bra när man har en bra atmosfär i stallet och hästarna mår bra.

Behöver jag säga hur mycket jag längtar till tävlingssäsongen 2013? Jag aktiverade alla hästarnas licenser redan igår bara för säkerhetsskull. 🙂

KRAM

 

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

Ett inlägg för Tidig julklapp?

  1. Christina skriver:

    Vad roligt att det går bra med hästarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *