Julstämningen börjar infinna sig..

Det har varit några intensiva dagar för att få allt klart till jul. Nu känns det dock som att det mesta börjar blir klart. Stallet är julfint och allt är i sin ordning inför morgondagen.

Tjejerna är nu lediga och jag har precis varit ner och gjort kväll i stallet. Vi avslutade med en glögg och julklappsutdelning, en riktigt mysig eftermiddag och jag har svårt att komma ihåg när vi faktiskt var klara i såhär god tid  dagen före julafton, vi måste jobbat på väldigt bra helt enkelt. 🙂

Hästarna känns fortfarande väldigt bra, lite småsaker som jag har upptäckt. Snön har legat och tryckt innanför hagskydden på en häst så det har blivit lite svullet. Två hästar har lyckats broddtrampa sig trots att de har boots. Känns som att man skyddar dem på alla sätt man kan men ändå händer det saker.

Briman är verkligen på gång, idag insåg jag att han verkligen måste klippas igen men jag kanske ska vänta tills efter jul. Han är mycket mer framåt i passagen och idag gjorde vi femton fina spikraka i varje mot spegeln, kändes riktigt bra.

Cadish har fått en raketförbättring senaste två veckorna, han är så otroligt rolig att rida just nu och det är väldigt spännande att ha två helt olika men väldigt fina hästar som blir sex nu. Både Wisse och Cadish ska ha som mål att starta medelsvår nästa år så jag jobbar väldigt mycket med samlingen på båda.

Att ha Allie igång igen är väldigt speciellt, hon är så positiv till arbete att man själv blir glad.

På julafton sköter hela familjen Brolin stallet på morgonen, sedan äter vi en rejäl frukost, efter det är det stallet igen. Vi äter inte en stor jullunch som de flesta andra utan lite lättare med gröt. Sedan ser vi till att ha alla hästar inne till femton-tiden för då är det dags för Kalle Anka. Efter sju är det sedan dags för det traditionella julbordet och juklappsutdelningen. En jul precis som jag vill ha den, massa hästmys med familjen.

KRAM

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

4 Inlägg för Julstämningen börjar infinna sig..

  1. Anna-Karin skriver:

    Den lilla vita hästen i snön, är det ngn av dina tidigare tävlingsponnys?

  2. Alice skriver:

    Har Allie varit skadad? 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *