Vad vill ni läsa om?

Nytt år, nya möjligheter. Vad vill ni läsa om? Vad vill ni veta mer om? Jag vet att jag fått ett par förslag på inlägg i kommentarer tidigare men jag tar tacksamt emot lite förslag igen. Jag är nyfiken vad mina läsare hungrar efter.. 🙂

KRAM

Delta i diskussionen

 1. Jag skulle vilja läsa om hur du tänker kring tränings upplägg, extra kul eftersom du har hästar i just olika åldrar. Hur och varför du väljer det upplägget för just ”den” individen. 🙂

 2. Hej, jag läser gärna om din dagliga träning, med och motgångar, vilka problem du stöter på hur du löser dom. Hur du tänker om hur mycket hästarna får gå i olika åldrar. Unghäst tips men även tips för ”äldre” dressyrhästar på övningar, rörelser olika vägar m.m.

  Jag hade även tyckt de vore väldigt intressant hur du tänker kring din egen träning/kost för att klara av ryttarkraven. Känner att jag själv inte riktgt hänger med där alla gånger. Ibland känns hästarna bättre tränade än vad jag är.

  Det är mycket intressant och stimulerande att följa dig.
  Ett jätteplus när du lägger ut filmer.

 3. hej!
  jag vill gärna läsa om hur du tränar, när du löser ett problem vad är det du gör för att lösa det. Träningstips på hur man löser eller kan förändra vissa saker hos hästen, tex få mer aktiva bakben, lösgöra bogarna osv.
  hur tänker du när du gör din träningsplanering och tävlingsplanering?
  Mvh Anna

 4. Jag skulle vilja läsa lite mer om hur du tänker kring hästarnas form i olika åldrar och om du gymnastiserar dem. Även hur du tänker kring stretching/massage, stretchas de varje dag, bara efter viss träning etc. Hur ofta varierar du bett till hästarna?

 5. Hej! Jag skulle vilja veta hur du lär hästarna att rygga! 🙂 Ska nu börja introducera det för min nyblivande femåring så skulle gärna vilja ha lite tips!

  /Elin

 6. Jag skulle gärna vilja veta lite om hur du lastar och tränar inför lastning! För mig har det blivit ett stressmoment vilket är helt fel! Hur kommer man ur den onda cirkeln?

 7. Önskar få följa dina 3 småttingar under året. Hur det går för dem på lösdriften och hur de utvecklas. En glimt någon gång då och då vore trivsamt. Sedan nu när du är med i landslaget, C gruppen, berätta mer om det.

 8. Vad jag förstår så är du verkligen en djurvän. Jag är också det och fäster mig vid mina djur otroligt mycket. Men faktum är ju att oftast går djuren bort innan oss. För mig är det oerhört jobbigt att ens inse det.. Hur bearbetar du sorgen efter dina djur som går bort? Jag skulle verkligen behöva tips på det för att förlora sin bästa vän är otroligt jobbigt.

 9. Hej!
  Tycker att du skriver vansinnigt bra! Som flera andra har skrivit så skulle jag gärna läsa om träningsupplägg för olika hästar inte bara rent utbildningsmässigt utan hur du tränar deras kondition /styrka. Skulle också vara spännande att du skrev lite om utrustning vad du använder för sadlar/träns bett mm. då man ibland kan behöva lite tips på att hitta grejer som funkar, när man sitter ”själv” ute i sina små stall och mest är omgiven av hoppryttare får man ju gå till nätet för inspiration:) ! //

 10. Tycker din blogg är toppen som det är, det är väldigt trevligt att läsa om din vardag och dina framsteg/framgångar!

 11. Jag skulle vilja veta hur en vanlig vecka i ditt liv ser ut, hur hinner du med och får allt att gå ihop med hästar och ditt vanliga jobb? Själv tycker jag att det är svårt att hinna med allt jag vill!

  Hur många är det som jobbar i erat stall? Och hur mycket jobbar dom? Lite planeringstips helt enkelt för hur ni får allt att gå ihop!

 12. Jag älskar din blogg och vill att den ska vara som nu, men med fler uppdateringar. Många läsare vill nog även läsa om saker du tycker är mindre viktiga också.

  Jag vill gärna höra om dina kort- och långsiktiga mål 🙂

 13. Oj vad mycket önskemål! Kul med så mycket feedback, nu har jag verkligen många ämnen att skriva om! KRAM

 14. Jag skulle väldigt gärna vilja läsa om all utrustning. Allt ifrån bett, benskydd alt lindor (och vilka material du föredrar dessa i), täcken osv osv. Jag är, liksom du verkar vara, skolad att rykta hästarna varje dag så jag är även väldigt nyfiken på er borstsamling 🙂

 15. Hej

  Jag skulle gärna vilja läsa om hur du gick till väga för att lära briman piaff och passage. Hur man lär hästen på ”rätt sätt” och inte som en konst, jag menar det kunde ju kamelen i globen också har jag hört folk säga 😉

 16. Hejsan,

  Jag skulle vilja veta följande;

  * Ofta skriver ju ni bloggare BARA positiva saker i sina bloggar… Jag skulle vilja veta mer om olika problem, hur man löser det etc…

  * En annan sak som jag saknar hos ALLA hästbloggar är HUR ni elitryttare tar hand om era hästar efter, innan träning/tävling etc? Då tänker jag på ; lindor? Linement? Kyllera? Massage?? Arnika? Etc etc??

  * Hur lägger du upp veckorna för dina hästar?? Ex för en äldre tävlingshäst kontra en yngre häst? Dagsschema?

  TACK för din fantastiska blogg Emelie!

  Kram Hanna

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *