Programridning för Gustav Svalling, Grand Prix!

Uppvärmning

Idag har Gustav Svalling varit på Brolöten, vi hade programrdning med sex ekipage och jag och Briman skulle rida igenom Grand Prix.

Jag red igenom GP i November för Gustav strax efter jag kommit hem från Holland, och nu var det alltså andra gången jag skulle rida upp det för domare.

Debuten närmar sig och det kändes verkligen helt rätt i tiden att få rida upp programmet igen och få se om Gustav tyckte det blivit någon förbättring.


Riktigt fin piaff

Briman kändes riktigt fin från början, mycket energi och riktigt fin och igenom.


Ökning


Sluta

Jag fick många bra tips, bland annat att våga böja mer i slutorna, och att sitta ännu mer ner i passagen.

Allting var var väldigt bra i programmet, förutom en miss i en serie och att Briman blev lite låg i skritten.

Gustav var väldigt nöjd med vår utveckling men påpekade också de saker vi behöver slipa på för att bli ännu bättre. Jag själv var väldigt nöjd med dagens uppvisning, kändes som att jag hade mycket mer koll på var svårigheterna låg och hur jag skulle förbereda dem. Jag fick bland annat en åtta på fattningen till galopp från passage.

Vi fick totalt 65,5% vilket jag är väldigt nöjd med, herregud jag har ju inte ens tävlat programmet än. 🙂


Gustav går igenom programmet med mig

Det är en sådan otroligt bra hjälp att få en internationell domare som ger en kommentarer på hemmaplan. Visste ni förresten att Gustav ska döma EM i dressyr i år? Förstår ni då hur glad jag är att han kommer till Brolöten och ger oss tips!

Mina elever Felicia och Lina var också superduktiga, så roligt att få se eleverna rida program i samma veva som jag red, Lina och Oj Oj plockade också dagens högsta procent. Stolt tränare!

KRAM

Delta i diskussionen

  1. Följt dig och Briman i din blogg i flera år nu och det är så jätte kul att få följa er utveckling! Tack för att du delar med dig!

  2. Hej, har ganska nyligen börjat följa din blogg. Jättebra bilder och det du skriver intressant och givande. 🙂 maffig och fin häst! Du skrev om att du är tränare i Göteborg, hur ofta är du där? Ska bli kul att fortsätta följa er. Lycka till!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *