Bilder på Allie från Liane träningen

_DSC0033

Allie var riktigt fin dag två, jag valde att ha kandar andra dagen och det märktes att vi hade fått igenom henne fint dag ett.

Vi fortsatte träna samlande övningar, samling med bjudning. Mycket övergångar och förberedande rörelser. Jag blir förvånad över hur mycket i Lianes undervisning som jag känner igen att jag tjatar på mina egna elever om. Ett bra exempel är att man måste samla galoppen innan man gör övergången till skritt i det enkla bytet. Tänk piruettgalopp innan du bryter av var tipset från Liane, något jag säger dagligen till Lina men glömmer bort att tänka på själv..

_DSC0039

Vi tränade också mycket rakriktning och för mig är det häftigt att man kan lägga så mycket tid på förberedelserna innan en piruett. Vi gjorde femton diagonaler tills Allie var helt rak och förberedd för piruetten och när jag väl red hela piruetten blev den kanon.

_DSC0041

 

Jag fick beröm för hur mycket bättre slutorna blivit på Allie vilket var riktigt kul, det är något jag jobbar väldigt mycket med och jag tycker själv att jag märker stor skillnad.’

hjälm

Vad tycker ni om min nya hjälm från OneK som jag har på lite test? Visst är den snygg?

KRAM

Delta i diskussionen

 1. Hej Emelie

  Mitt namn är Peter och et är jag som har OneK hjälmarna
  Hjälmen klär dig mycket bra
  Hoppas du är nöjd med den och om du vill så kan vi ha ett samarbete, kontakta bara Paula så fixar vi det om hur vi ska lägga upp det

  Med vänlig hälsning
  Peter
  Nipet Horse

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *