Summering av Globen..

gl1Chrille testar Uhip jacka.. 

Team Brolin har haft en väldigt bra helg i Globen, med oss har vi haft hela teamet med alla hästskötare och medhjälpare. Alla är vi nu väldigt inspirerade och ser fram emot tävlingsåret 2014.

Jag agerade säljare i några timmar i min sponsor Uhips monter, väldigt intressant då jag lärde mig lite mer om dessa kläder. Jag måste återigen tipsa om dessa täck-kjolar, det är verkligen perfekt att ha på vintern så man slipper frysa när man rider. Känner du mig och är intresserad, kontakta mig så kan jag hjälpa dig hitta vad du söker och kanske en eventuell rabatt. 🙂 Chrille kom också och testade jackmodellen för herrar visst är han fin i den.

gl3Hängde lite med min kompis Agge, Agria hästen.. 🙂

Agria hade som vanligt monter i Globen och de lanserade också i helgen sin nya Ponny klubb. 

gl2
Årets julklapptips..  

Mitt julklapptips blir en Hot-Horse, Briman får en tidig julklapp i år, han får en röd Hot-Horse så att han blir fin i jul. Jag använder dessa vetekuddar före ridning och det är perfekt för att värma muskler. En väldigt bra produkt till ett helt okej pris, en juklapp till din häst eller hästkompis.

gl4
Millibar, vilken häst!

Vi satt bänkade under alla ryttare på dressyren, min favorit var nykomlingen Millibar, wow vilken häst. En liten duktig tjej som red endast 24 år gammal!

Edward och Hans-Peter gjorde också fantastiskt fina uppvisningar och jag var väldigt imponerad över deras hästar.

Tinne gjorde på lördagen den bästa ritt jag sett henne göra någonsin, en helt fantastisk uppvisning. Däremot verkade det blir lite missförstånd i küren på söndagen.

gl5
Första advent betyder lite julmys på Brolöten.. 

Alla mina hästar har också fått adventskalendrar på boxarna känns faktiskt lite mysigt att stå och öppna luckorna hos varje häst. 🙂

KRAM

Delta i diskussionen

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *