Programridning för Svalling, fina Briman!

_DSC0385

En sak som jag insett under 2013 är att jag behöver träna mer program. Jag måste erkänna att det fortfarande är en lite chock att komma in i GP, allt går så himla fort och man hinner inte riktigt med. Kyra sa till mig förra veckan att forskning visar att det krävs 2000 övningar för att lära sig något automatiskt. Så det är bara att träna på konstaterade jag.. Och jag behöver verkligen träna på att rida GP-programmet.

Nu har jag bokat in två programridningar med Gustaf Svalling, en denna månaden och en i januari. Däremellan kommer jag rida upp programmet en gång i veckan på hemmaplan.

_DSC0393

 

Jag är väldigt nöjd med vår uppvisning, allting känns faktiskt lite lättare och jag har lite mer tid på mig att hämta hem och samla upp mellan rörelserna.

Två piafffer och övergångarna var riktigt fina, i den ena valde jag att korrigera Briman lite då han var påväg lite för mycket framåt, något jag kan göra på en programridning men kanske inte på en tävling.

Sist jag red upp programmet för Gustaf hade jag lite under 66%, något jag var väldigt nöjd med då men det är en hel del som blivit bättre sedan dess.

 

 

 

_DSC0407

 

Gustaf och mamma var överens, jag hade ridit lite mesigt i traven, så jag fick göra om den delen igen med lite peppning och instruktioner från både Gustaf och mamma.

Det blev såklart mycket bättre och vi konstaterade att jag måste våga rida lite mer från början i programmet.

Jag fick 68% denna gång, något jag är väldigt nöjd med, det är många saker som blivit så mycket bättre. Det jag är mest nöjd med är tipsen jag fick av Gustaf, det är helt i linje med hur vi tränar just nu men det är samtidigt ur en annan synvinkel så jag lärde mig riktigt mycket.

Nu är jag taggad för en månads träning innan jag får vissa upp programmet för Gustaf igen!

KRAM

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *