Landslagets observationsgrupp B

20131220-210605.jpg

Idag har vi fått glädjande besked. Jag och Briman är uttagna till landslagets observationsgrupp B. Det är “ett snäpp” upp för oss. Detta innebär möjlighet till fler internationella tävlingar och framförallt ett erkännande att de tror på oss.

Motiveringen för gruppen lyder: Ekipage ska ha resultat på lägst 65 % på nationell nivå ett flertal gånger med kapacitet för utmanartruppen/ spetsgruppen. Med i denna grupp finns bland annat min tränare Mattias Jansson.

Känns som ett fantastiskt bra avslut på det här året och ser med spänning fram emot vad 2014 har att erbjuda. Tack mitt fantastiska team som gör detta möjligt. Min familj, mina tränare, mina sponsorer, mina duktiga stalltjejer, veterinär mfl.

Tack Briman för att jag får göra den här resan med dig! <3

Kram

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

4 Inlägg för Landslagets observationsgrupp B

 1. Malin skriver:

  Grattis! Hur går det med Pretty Women och Cadish?

 2. Irene Wivallius skriver:

  Stort grattis det är ni väl värda och lycka till !!

 3. Carina skriver:

  Grattis! Det är ni värda 🙂

 4. Malin skriver:

  Ni är grymma!! Varmt grattis:-)) Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *