Ubbe, Liane och Nina på samma dag!

_DSC0423

Dagen började med att jag och Nina hade möte, vi stämde av planen inför 2014. Jag har fått väldigt bra hjälp av Nina framförallt känns det som att jag strukturerat upp mycket av de saker som jag funderat över en längre tid. Här hittar ni Ninas blogg.

_DSC0430

Efter mötet med Nina var det dags för Ubbe träning med Briman. Jag började med att visa Ubbe filmen från programridningen och även han väldigt nöjd med piafferna.

Vi jobbade lite mer på de mindre stegen i traven och övergångar in i piaffen. Som vanligt var Ubbe med vid sidan om och coachade mig genom övergångarna. Ubbe är väldigt mycket på mig om min sits vilket jag tycker är väldigt bra. Han tycker jag ska tänka att svanskotan ska mer in under min mage, något som även Kyra sa som instruktion när jag hörde henne undervisa på Tullstorp.

_DSC0447 _DSC0451 _DSC0481 _DSC0527 _DSC0529

Wisses utveckling har som jag berättar här i bloggen gått med en rasande fart. Liane tyckte att han utvecklats ännu mer sen hon såg honom sist. Vilket verkligen glädjen mig, hennes kommentar var att hon hade inte ens kunnat hoppas att han skulle bli såhär fin på sås kort tid. Vi fortsatte mycket med övergångar, att reaktionen ska komma direkt och inte efter fem steg . Wisse ska börja trava direkt med bakbenen.

Vi arbetade också mycket med samlingen i galoppen, här är det viktigt att jag går ur samlingen innan det blir för jobbigt. Jag får inte vänta för länge för då påverkar det galopp kvalitén.

Tänk vilken förmån jag har som får ha tre tränare hos mig på gården samma dag, så inspirerande. Kram

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *