Oj vilken ponny!

_DSC3861

 

Som ni vet hjälper jag ponnyryttaren Lina Dolk med all träning och coaching. Nu är hennes fina Oj Oj till salu och jag har lovat att hjälpa henne med försäljningen. Vet ni någon som söker en riktigt bra ponny? Maila mig: info@broloten,se eller ring!

Här är annonsen..

KRAM

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

Ett inlägg för Oj vilken ponny!

 1. emilia skriver:

  Hej Emelie!
  Jag har läst din blogg flitigt och jag tycker verkligen om den!

  Men jag måste fråga dig, jag har själv en 5årig valack som ligger ganska efter i utbildningen pga olika anledningar. Men nu när jag ska rida honom har han börjat stressa upp sig, han kommer liksom inte till ro. Jag har precis provat ut en ny sadel, tänder är kollade och han är inte halt eller så. Det här är alltså något han har kommit på nu. Och jag kräver inte alls mycket av honom, det ända jag kräver är att han ska vara lugn och inte springa ifrån mig. Men min fråga är alltså hur skulle du göra om du var i min situation? Nu gör jag så att jag longerar honom innan varje ridpass så han verkligen blir trött men sen ändå när jag sitter upp blir han liksom stressad och springig igen, spelar egentligen ingen roll hur mycket jag än longerar. Sen så går en vän till mig och har honom på longerlina ifall att han skulle få något ryck,, Jag är tacksam för alla tips jag kan få. Det här börjar verkligen bli oroveckande och mitt självförtroende börja trya.. Men måste ändå säga att när han väl koncentrerar sig på mig och jobbar då är han “som en vanlig häst”. Nej men hoppas innerligt att du har något bra knep att dela med dig av!

  Mvh
  Emilia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *