Ett steg i taget..

20140410-130254.jpg

Många undrar vad det var som hände? Jag måste börja med att säga att man kan aldrig vara nog försiktig. En till regel jag nu har skapat är att man alltid har hjälm vid i och urlastning när man ska transportera häst. Alltid också hjälm när man ska fånga lösa hästar. Hjälmen hade inte hjälpt mina ansiktsskador men den hade dämpat hjärnskakningen en hel del.

Man kan alltid lära sig något av olyckor, i mitt fall var jag väldigt trött efter resa när olyckan va framme. Lärdomen blir att inte sätta sig i den situationen igen.

Igår fick jag ett fint blombud av Anky och teamet. Det värmde verkligen. Jag tackar alla som skickar blommor, hör av sig med meddelanden. Det gör allt lite lättare.

Vi var på sjukhuset igår och jag fick mer medecin. Tyvärr kan man inte avgöra om det krävs operation av näsan än. Det blir en specialist som ska titta på måndag igen. Nu håller vi tummarna att jag slipper opereras.

Bästa lilla Lina är här och rider mina hästar, vilken tur att hon ställer upp. Tjejerna i stallet och min familj har alla varit helt underbara. Skönt att ni håller ställningarna nu när jag inte kan hjälpa till.

Kram

Delta i diskussionen

  1. Oj oj vad det måste ha gjort ont. Man blir påmind om hur viktig säkerheten är! Kämpa på så är du snart uppe i sadeln igen.

  2. Men kära hjärtanes. Jag skickar många styrke- och kryapådigkramar!! Håller alla tummar för att du slipper operation och att du läker ihop fort!! Härligt, härligt men farligt, farligt. Kramar!!

  3. Vill först säga att du gör ett fantastiskt bra jobb med din fina springare och att det är lika skoj varje gång som du lägger upp en film på er! Jag har ett litet dilemma, förstår att du har haft en childeric och inte varit riktigt nöjd med den och bytt. Får man fråga varför du inte var nöjd och vad det var som gjorde att Briman inte trivdes? Krya på dig! Mvh Carolina

  4. Ojojoj! Vilken hemsk olycka, och tur att du klarade dig med livet i behåll!!! Många kramar från Therese och Flingan hälsar så gott från sitt nya hem där han och hans nya ryttare gör ideliga framsteg tillsammans 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *