Se och lär!

 

Jag tycker aldrig man kan få nog av bra dressyr, efter ett par veckor hemma
är det dags att se riktigt bra ridning igen. Kan man bli mer inspirerad än av att se Totilas? Tänk att jag och Briman har tränat i samma ridhus som dem flera gånger. Hur coolt är inte det?

När jag tittar på den här filmen försöker jag lägga märke till hur Mathias förbereder innan rörelserna, hur han sitter i övergångarna. Just i piaffen och passagen ändrar han sin sits väldigt följsamt. Han har hela tiden väldigt mjuka händer, och jag gillar hur han satsar i början på galoppen innan vartannat.

För att inspireras är det alltid bra att se någon rida det programmet man själv ska rida. Jag ska studera lite fler ritter innan nästa GP-start!

KRAM

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *