Ubbe träning med Wisse

DSC_0873

Jag fick så otroligt bra hjälp med Wisse hos Ubbe igår. Det fungerar precis på samma sätt som med Briman, när Ubbe gått bredvid vid sidan av så blir Wisse kortare och snabbare.

Igår visade Wisse några riktigt fina piaffsteg och det bådar riktigt gott inför framtiden!

DSC_0936

Mot slutet satt även jag upp och red, här låg fokus på lösgjordheten, först lite lägre längre hals men korta steg. Ubbe frågade mig: ”vad använder hästen munnen till?”

Äta? Svarade jag.  Ja och att dricka svarade Ubbe. Den används inte till att trava och galoppera så du ska inte ha hästen i handen! Ett bra uttryck som får ryttaren att tänka till.

DSC_0946

Mot slutet red jag lite större trav och galopp och Wisse släppte verkligen till, han var kort även fast jag red större steg och jag hade en superfin känsla. Nu vet jag verkligen vad jag ska leta efter! Ubbe tyckte att jag även skulle gå på sidan en del av Wisse, hm han är ju så stor bara!

DSC_0951

Tack Linnea Bagstevold som tog så fina kort under träningen. 🙂

DSC_0983

 

Igår hade jag även möte med Nina Fox Stark om upplägget inför hösten. Vi kommer träffas regelbundet och prata om det mentala upplägget, målplanering och även lite analys. Känns jättebra att vi får lite regelbundenhet i det.

KRAM

 

 

 

 

 

DSC_0860

 

Delta i diskussionen

  1. Hej, hade varit kul och veta lite ner info om gästarna du har. Va kul att käsa om dom du hade i träning men hade oxå varit kul att höra vilken nivå dom tävlas på och hur höga dom är, ex briman o wisse 🙂

  2. Hej Emelie! Tack för två grymma veckor hos er på Brolöten!! Jag känner verkligen skillnad själv på att jag har blivit lite bättre med hjälp av er duktiga tränare! Jag och Julia (som red Beauty) har också tagit lite bilder från Ubbe träningen och även lite från löshoppningen av unghästarna.

    Jag ser framemot att träffa er fler gånger!!

    Kram!♥

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *