På benen till vardags..

_DSC1078

 

Alla är alltid lite nyfikna på varför jag rider med långa paddar till vardags. Detta var något jag snappade upp i Tyskland för många år sedan och mina hästar fungerar väldigt bra med det. Jag tycker det är smart att skydda och värma så mycket som möjligt av alla leder och infästningar och eftersom Briman är van och nöjd så fortsätter jag med det.

Briman har också väldigt lätt för att trampa sig och jag har därför valt att alltid rida med boots. Anky är väldigt mycket emot boots och hon har påpekat det flera gånger att hon tycker det är bra för hästarna att vara fria runt hovarna. Jag lyssnar på Anky och har valt att endast ha boots på de hästar som behöver och lätt trampar sig.

 

catago

 

Anky rider med skydd på nästan alla hästar vilket är smidigt och enkelt, de skydd jag tycker bäst om och använder mest till vardags är Catagos dressyrskydd som verkligen fungerar bra som både stöd och skydd, de är dessutom väldigt prisvärda.

KRAM

 

 

 

 

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *