Back on track

DSC_0523

Jag har länge velat testa Back on Tracks täcken, Briman kan lätt bli lite öm i ryggen och jag har varit nyfiken vad täckena kan ge för effekt. Jag har också haft problem med bra passform på täcken till Briman. Han är stor och får lätt skav i bogen och i manken.

Nu har Briman fått ett nytt Back on Track täcke i modellen Mia Rimes stalltäckte 160gram. Ni hittar dem här hos Back On track.

Det här ska vara ett täcke eller undertäcke för alla som vill använda Back on Track effekten med bara ett täcke året runt. Ja tycker det verkar vara ett perfekt täckte för den här övergångsperioden sm är just nu höst/vår. Sedan på vintern kan jag ha det som undertäcke.

Täcket verkar ha en bra luftgenomsläpplighet.  Genom “Mia”-knäppningen fram har den en väldigt bra passform över bogpartiet.

 

DSC_0519

DSC_0529

Jag har endast testat detta täcke i två veckor men Briman har varit superfin i ryggen under hela tiden. Trots att han är nyklippt har han inte fått något skav och täcket ligger perfekt, faktiskt still även på natten.

Jag återkommer med mer feedback under tidens gång men jag känner redan att det här är en favorit som är här för att stanna!

KRAM

Delta i diskussionen

  1. Flitigt användande av BoT här i många år! Paddar på efter träning och till och från tävling. Har ett nättäcke som funkar året runt, perfekt på sommarn och under en pyjamas (thermotäcke) på vintern. Ryggvärmaren använde vi under sadeln på Bandit då han var stel. Du blir beroende! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *