Jag ska rida Briman i Friends!

friends

Nu är det klart att jag och Briman ska få vara med i Knock-Out dressyr i Friends. Mina motståndare är: Minna Tellde, Patrik Kittel och Charlotte Haid. Så det är ett tufft gäng vi möter, men jag ser det bara som lärorikt och superkul. Framförallt vilken erfarenhet Briman och jag kommer få.

Som jag har förstått det bedöms man av dressyrdomare men även av publiken i denna tävlingsgren, så jag hoppas att så många som möjligt av er kommer och hejjar fram mig och Briman? Vi vill ju visa upp oss för er, våra läsare!

Föreställningen är 14.30 på fredagseftermiddagen.

KRAM

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

8 Inlägg för Jag ska rida Briman i Friends!

 1. Ulrika skriver:

  Så roligt! Grattis!

 2. Anna skriver:

  Va roligt! Önskar att jag hade kunnat vara där!

 3. Vad roligt! Grattis 🙂

 4. Ellinor skriver:

  Å wow va roligt! Jag o syrran mfl kommer att vara där och heja på dig o Briman!

 5. Rebecca skriver:

  Åh va kul! Njut!!!!

 6. Kristin skriver:

  Men gud så roligt! 😀

 7. Anna skriver:

  Grattis och stort lycka till

 8. karin carlson skriver:

  Grattis,ni är mycket väl värda att vara med där !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *