Wihoo vad roligt det här va!!

IMG_4658.JPG

IMG_4657.JPG

IMG_4655.JPG

Det här var så kul! Briman var så fantastiskt duktig och fin! Första omgången gick Briman kanon. Domarna var nog också överens om att jag gjorde en riktigt bra runda. Charlotte red fel några gånger hade några missar men blev ändå framröstad av publiken. Lite surt men jag är så nöjd med Briman så spelar ingen roll. 🙂 Andra omgången var Briman lite trött och att möta Minna med sin mästerskaps häst Don Charly, ja då hade vi ingen chans.

Vi slutade på en välförtjänt tredjeplats jag och min lagkamrat. Briman och jag har verkligen vuxit idag, han visade vilken stjärna han kan vara. <3

Kram

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

2 Inlägg för Wihoo vad roligt det här va!!

  1. Sara skriver:

    Åh, jag tyckte absolut att du skulle vunnit över Charlotte!! Ni var superfina!! :))

  2. Ellinor skriver:

    Eran ritt var helt klart bättre, det tyckte ju Swalling också, men men, bara å gilla läget. Som du skriver gick ju Briman super på den stora arenan och med publiken så nära så man måste vara glad ändå, riktigt bra gjort!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *