Viktigt för mig, bästa Patrik!

IMG_4644.JPG

För mig är det jätteviktigt med en tränare som är engagerad i allt. Jag vill inte bara ha träningstips under tiden jag rider utan feedback innan och efter. Patrik hjälpte mig sätta kedjan bättre på kandaret så det fungerade bättre på träningen. Jag själv är väldigt engagerad som tränare. Jag ändrar nosgrimmor fixar och styr på mina elever och för mig är det viktigt att träna för någon som är som jag.

I friends tyckte Patrik att jag skulle rida med ett par andra sporrar. Jag tänkte snabbt springa och köpa ett par före start men Patrik lånade ut sina egna. Så fin gest och det betydde så mycket för mig just då.

Nu har jag köpt ett par egna likadana av Lyckås Ridsport. Men jag ville verkligen förmedla känslan till er hur något så litet kan betyda så mycket. För mig är det här en sån sak, skillnaden som gör skillnaden man gör det lilla extra för någon. Tack Patrik!

Kram

IMG_4759.JPG

IMG_4756.JPG

Delta i diskussionen

  1. Hej, har en liten fråga.
    Jag upplever min häst lite skänleldöd, han lyssnar på skänkeln men han orkar inte hålla de tempo vi rider i. Utan han vill oftast gå och lunka .. När jag lägger på spöt så håller han tempot men jag vill få bort den vanan just för att spö får inte användas på tävlingsbanan..
    Vill ha en så enkel skänkeln som möjligt och att han tillslut ska reagera lätt:) dock tar de tid men vad gör man inye för en fin ridning 🙂
    Har du något bra tips? Bra sporrar som kan hjälpa? Eller som gör hästen lyhörd?
    All tips önskas 🙂
    Tack för en toppen blogg!!
    Kram

  2. Hej
    Vore intressant att veta vad du hade för sporrar innan och varför han tyckte du skulle byta?
    Tack för en jättebra blogg!
    Mvh Ida

    1. Hej! Hade ett par mindre i samma modell. Ska lägga upp bild 🙂 Patrik tyckte jag skulle byta då jag skulle komma åt bättre

  3. Hej! Vad är det för längd på dina nya sporrar? Är det den modellen som heter Balkenhol? Har letat länge efter något liknande.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *