Glada och taggade

  

Briman och jag taggar inför årets första start. I helgen är det GP på Strömsholm. Det är stort startfält och jag själv är bara glad och lycklig att få vara med. Det varit en tuff vinter med mycket sjukdom från min sida. Det känns faktiskt bara jätteroligt att vi faktiskt ska ut på tävlingsbanan tillsammans igen, jag och Briman. När man är dålig och är borta från hästryggen en tid så tänker man mycket på vad som är viktigt. Ibland om man sätter för stor press på sig själv och ställer för höga krav så missar man kanske det viktigaste. Just nu känner jag bara glädjen hur roligt det är att tävla.  Inför den här tävlingen känner mig verkligen otroligt taggad att få komma ut och visa upp mig och Briman att jämföra mig med mig själv, vad jag har åstadkommit de senaste månaderna. Det kanske låter som en klyscha men för mig är det otroligt viktigt att förmedla den här känslan. Vanligtvis ställer jag mycket högre krav på mig själv. 

På lördag är det Intermediere II och på söndag GP. 

Kram

Delta i diskussionen

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *