Utvärdering av helgen

 

      

Innan vi åkte till Strömsholm var jag tryggare än på länge. Jag hade en bra plan i min egen ridning. Briman kändes finare än på väldigt länge och jag var väldigt glad att få komma ut på banan igen. 

Det var en härlig känsla att komma in på banan igen. Briman kändes lika glad som jag, vi gav järnet och jag var väldigt nöjd med känslan, ritten och procenten. 

Därför var jag lugn och trygg inför söndagens Grand Prix, jag visste ju att vi var o toppform. Briman var kanon på framridningen, jag hade till och med lite kortare framridning än dagen innan. 

När jag kom in på banan försvann känslan, min fina GP-häst var kvar på framridningen och det kändes som att jag försökte rida GP på en häst som var utbildad Msv C. Jag behöll lugnet, korrigerade Briman efter bästa förmåga. Vi klarade första delarna någorlunda okej, men när vi kom till galoppen försvann Briman helt. Det blev tvärstopp.. Mot slutet gick det inte alls och jag var tvungen att utgå. När Briman har bestämt sig är det tyvärr svårt att stoppa honom.

Det är ingen hemlighet att resan med Briman varit en bergochdalbana. Han har varit svår, men jag älskar honom över allt annat och han betyder allt. 

Idag var han precis som vanligt igen, lite piggare en vanligt till och med! Det glädjer mig, han är så rolig att jobba med och vilken tur att han känns som vanligt hemma! 

Jag väljer att göra en Zlatan, glömma det negativa och fokusera på det vi gör bra. Vi var grymma i lördags, vi kommer vara grymma nästa gång igen. Istället för att ta en paus kommer jag kasta mig ut på banan igen, som den envisa kämpe jag är. Säkert ingen jag känner som är förvånad, men ni ska veta att igår lät det annorlunda. 😉

Kram

Delta i diskussionen

  1. Jag beundrar dig och ditt mod att vara den du är. Att inte skylla på att hästen var kissnödig eller andra saker utan att acceptera och även visa att alla kan ha en dålig dag, även våra fina hästar. Tack emelie att du är stark nog att dela med dig också av motgångar. En förebild för oss alla. Kram till dej.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *