Läget med Briman

 
Oj vad många som frågar om Briman 🙂 stort tack för det! 

Briman mår bra, det är trots allt bara drygt en månad sedan vi vann Intermediere II. 

Däremot har jag fattat ett beslut, på grund av väldigt stor variation på våra resultat har jag bestämt mig för att utreda detta vidare. Ena tävlingen fungerar allt som det ska, nästa gång fungerar ingenting. 

Det ser ut som att Briman på något sätt blir begränsad med sin syreupptagning och jag har valt att försöka göra ett par åtgärder och testa om det hjälper. Allt för att Briman ska må bra och fungera till 100. 

Detta innebär att vi just nu tränar på som vanligt, inga långa pass eller tävlingar just nu. Jag har också bestämt mig för att skippa Senior SM som går nu i maj. Känns varken rättvist mot honom eller mig när vi har så bra resultat i bagaget att starta när set finns frågetecken. Synd såklart men jag väljer att blicka framåt. Förhoppningsvis har jag ett svar på varför Briman ibland presterar 100% och ibland inte alls vill. Det känns faktiskt riktigt bra. 

Om allt går som det ska blir det GP-start till hösten igen. Under tiden ska jag testa lite olika saker och upplägg. Hoppas på att kunna berätta mer och delge er allt här i bloggen när jag vet mer. 

Träningen med Briman just nu är faktiskt riktigt härlig. Bekymmerslös är käsnlan när jag rider. Vi leker med de svåraste sakerna men får träna utan att känna press med träning och tävling. Alla förtjänar en sådan period ibland och attans var rolig han är att rida just nu. <3

Vi får se hur allt blir, just nu är en sak viktigast att en av de viktigaste individerna i mitt liv mår bra och fungerar som han ska. Allt för dig Briman. 

  
 Kram

Delta i diskussionen

  1. Halloj!

    Jag kan inte låta bli att tänka på Pernilla Andrés Briaravkomma som har ett väldigt ovanligt hjärtfel vad jag har förstått. Han tränar och tävlar ändå och jag vet inte hur utredningen har gått till men kanske kan du kolla med henne?

    Lycka till i framtiden!

  2. Det låter väldigt klokt! Hoppas att ni hittar vad toket var, eller så kanske ni bara behöver en liten mental ”paus”. Lycka till och kram!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *