Bilder på Copper från Brolöten

DSC_0992 Copper hade långt ifrån en bra helg, jag tar på mig hela skulden själv. Till att börja med behöver hon väldigt mycket tid och förberedelse. Det är svårt att ge hundra procent när man ska starta flera hästar och detta märks mer ju svårare klasser man ska rida. Jag gav inte Copper samma fokus hon är van vid och det märktes. Dessutom tror jag att jag har gjort en liten tuff planering. Två veckor innan gjorde hon en kanonhelg i Gripen, men hon var trött och hade behövt mer återhämtning. Nu körde jag på med denna tävling och med facit i hand kanske jag skulle hoppat över dessa två starter. Det är alltid lätt att vara efterklok men det viktigaste av allt är att lära sig av sina misstag. Nu har Copper fått en hel veckas ledigt och sedan ska jag göra en check och se att hon mår helt bra hos vetrinären. Vi tar det säkra före det osäkra, alltid hälsan först. DSC_1023 DSC_1032 DSC_1040 DSC_1043DSC_0096DSC_0921 DSC_0956 DSC_0958 DSC_0986DSC_0956 KRAM

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *