Frågestund!

CSC_0018

Många har önskat en frågestund så bomba på med frågor så lägger jag upp alla svar inom kort!

KRAM

Delta i diskussionen

 1. Åh, frågestund så kul! Jag är nyfiken kring vem du tänker som arvtagare till Briman? Vad hände med Wishmaster? Berätta gärna vilken typ av häst du tycker om? När man köper en häst, vad tittar du efter då? Intressant att höra duna tankar:)

 2. Hej, alla ryttare har ju olika koncept i hur de rider och tar hand om sina hästar som de är säkra på och går efter. De flesta är väl ganska lika i det stora hela men finns det något i ditt koncept som skiljer sig från många andra eller är lite speciellt? Något som också skulle vara kul är ett inlägg om så mycket som möjligt som du kan komma på gällande koncept, hur tränas hästar i olika åldrar, hur mycket hagtid, vad för sorts hage, hur hästarna tas om han, hur tjocka täcken mm mm ☺️

 3. Undrar vad du har för mål och planer inför 2016 med dina hästar?
  Och vem kommer du träna för, kommer du åka till Anky van Grunsven nåt mer?

 4. Hej!
  Jag är nyfiken på hur du helst tankar/laddar på med inspiration i vardagsjobbet? Finns det några delar i jobbet till vardags förutom ridning som du inte överlåter till teamet (alltså vad vill du själv ha kontroll över i hästarnas vardag och vad överlåter du till andra)? Jag undrar också vilka linjer du tycker är starkast i dressyraveln just nu?
  Tack för en bra blogg som inspirerar mig i vardagen!

 5. Hejsan !

  Jag har följande frågor 🙂

  * Vad hände med Wisse?

  * Kan du inte skriva en update om alla hästar på gården? Status just nu/ mål 2016

  * Kan du inte skriva status på de hästar som inte längre finns med er i teamet ? vad har hänt med dem? Sålda? Skadade? Borta?

  * Hur förebygger du skador?

  * Hur sköter du hästen efter tuffa pass? bandage? lera?

  * Vad är dina bästa tips för en sund och hållbar häst?

  * Vad är dina ”MÅSTEN” i stallet varje dag? Rutiner du aldrig går ifrån?

  STOR KRAM VÄRLDENS BÄSTA DU!

 6. Hejsan !

  Jag har följande frågor 🙂

  * Vad hände med Wisse?

  * Kan du inte skriva en update om alla hästar på gården? Status just nu/ mål 2016

  * Kan du inte skriva status på de hästar som inte längre finns med er i teamet ? vad har hänt med dem? Sålda? Skadade? Borta?

  * Hur förebygger du skador?

  * Hur sköter du hästen efter tuffa pass? bandage? lera?

  * Vad är dina bästa tips för en sund och hållbar häst?

  * Vad är dina ”MÅSTEN” i stallet varje dag? Rutiner du aldrig går ifrån?

  STOR KRAM VÄRLDENS BÄSTA DU!

 7. Vad är det bästa med Cadish?
  Briman han är alltid så blank måste vara en duktig hästskötare.. Hur ofta ryktas han?
  Vad heter dina kaniner? Varför har du så många? Brukar du köra kanin hoppning med dom?

 8. Har en ung dressyrhäst som är högt i blod, bekväm primadonna som är van att åka lastbil några ggr om året och det går utan problem, vi har försökt lastträna transport för framtida tävlingar men hon blir som förbytt, vägrar gå in, fryser fast eller slår om och vevar och står på bakbenen. Har du några konkreta tips på hur vi ska ta oss ur detta?

 9. Har du pratat med Linn Olsson i telefon? Har du hennes nummer i så fall? Du är världens bästa om du vill ge mig det <3 <3 Har lämnat min mejl också för fattar om du inte vill skriva ut det eller så! Vill bara säga snälla saker till henne så du vet..

  Du rider jättebra jag såg dig i Friends!

 10. Hur tänker du kring hälsa och träning? Är det viktigt för dig? hur tänker du kring dina anställdas hälsa och välmående? Kan man ta sig upp till eliten utan att ha dem ekonomiska resurserna till att kunna ha en egen häst och satsa? Vad ska man enligt dig ta för väg då? kan inte du berätta om din karriär från att du började rida tills nu?

 11. Hej Emelie!
  Vid ridning gäller det att ha rätt kontakt med hästens mun. Ju mer jag rider desto mer förstår jag att jag egentligen inte visste. Kan du beskriva kontakten i tygeln som du känner med hästarna i olika utbildnings stadier.

  God Jul!

 12. Grattis till fortsatta samarbete med Agria!

  Du lever ju ett hektiskt liv, hur ska man göra för att få gå på en dejt med dig?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *