Min önskelista

 

  • Först av allt önskar jag att det blir lite bättre i världen. Jag vet att det låter lite klyschigt men den senaste tidens oro gör mig så otroligt tacksam till det liv jag lever. 
  • Att vi alla håller oss friska i jul både djur och människor.

Sen till min materiella önskelista 

  • Sporrskydd i brun lack med croco. Jag har verkligen fastnat för den här detaljen och det skyddar stövlarna på ett fint sätt. Nu vill jag ha ett par som matchar träningsstövlarna också. 

  

  • PS Grand Prix revolution kandar. Det är hög tid att Copper börjar gå med kandar och nu när hon gillade PS tränsen så mycket så önskar jag mig ett sådant kandar till henne.  

 

  • Vita långa paddar, jag har nästan alltid långa paddar till mina hästar och på träning tycker jag det är extra snyggt med vitt. Dessa finns hos Lyckås. 

Vinterridbyxor, snälla ge mig bra tips! Har idag fodrade pikuer som är supersköna, men finns det något annat märke som är bra med foder?

Vad står det på er hästrelaterade önskelista? 

Kram
 
 

Delta i diskussionen

  1. Men om ni gör reklam i bloggen för PS- får ni inte produkter av de då? Tänker att då kanske det är stor chans att den önskningen blir uppfylld? 🙂

    1. Haha man hade ju hoppats eller trott det… Jag får rabatt men får köpa tränsen/kandaren precis som alla andra. Så jag får spara eller önska mig!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *