Min egna träning 

  
Jag har varit duktig med att hålla igång även vid sidan av hästryggen, löpning, styrketräning och skidåkning.

När jag var med om olyckan blev jag så otroligt trött. Orken räckte knapp till ridningen. Efter sista operationen har jag inte kommit igång ordentligt igen. Jag har tränat men rutinerna är inte alls som innan. 

Nu känner jag verkligen själv att jag måste komma igång! Nu är jag trött för att jag inte tränar lika ofta, och jag märker att min kropp blir ömmare när jag inte varierar träningen. 

Mitt största problem är att jag behöver en varierad träning som ger både styrka och kondition. Som fungerar med mitt liv och mina rutiner. 

Någon som har något tips?? Kommer lägga upp här hur det går! 🙂

Kram

Delta i diskussionen

  1. Lätt styrketräning med egen kroppsvikt, kolla t ex 15 min med Paolo, kombinerat med yoga eller stretch, tycker jag funkar bra 🙂 Kort effektiv träningstid som matchar ridningens träning väl.

  2. Crossfit!☺Det är både styrka, kondition, smidighet, koordination. Jag rider mycket bättre sen jag började träna crossfit. Det gör ju ont i kroppen i början så det gäller väl att planera in träningsvärken lite så den ”passar” med dina planer för hästarna☺

  3. Crossfit är extremt bra och tidseffektiv! crossfit i kombination med löpintervaller och sedan yoga borde vara den perfekta kombinationen för ryttare! 😀

  4. Sök på 7 minute workout på Youtube, blandat styrka och kondition och man kan köra så många varv man orkar 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *