Förtal 

  
Så var det dags igen, jag blir så ledsen och provocerad av att folk pratar illa om varandra. Alla kommer inte överens alla tycker inte likadant och det måste vi acceptera. 

Däremot måste man behandla alla med respekt, och behandla andra som man själv vill bli behandlad. 

Barnen gör som vi gör, våra föräldrars ”fikarast skitsnack” sprider sig nu istället på nätet. Det blir råare och elakare för man behöver inte stå upp för sina åsikter. Det är en så obehaglig miljö som pågår på och jag blir orolig vart vi är på väg. Jag accepterar inte förtal eller skitanack i mitt team eller bland mitt umgänge. Har du problem med något, konfrontera det och gå vidare. Man behöver inte älska alla, men man måste respektera alla. 

Alla har en egen fight du och jag inte har någon aning om, var respektfull, alltid. 

Kram

Delta i diskussionen

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *