Första riktiga träningspasset 

  
Åh vad jag var peppad inför dagens pass för Jeanna. Jag var helt stressad i morse och hittade inte ens rätt träningskläder. Både ur rutinerna och lite nervös.

Briman kändes bra från start och Jeanna ger rätt instruktioner hela tiden. Det blev jättebra, men jag fattar inte varför jag har så höga krav på oss idag. Jag har ridit fyra dagar och självklart är allt lite osynkat. Framförallt är jag inte i form än, såklart inte. Jag ska bara vara glad, njuta och sitta och le, inte försöka klara allt idag bättre än vi någonsin gjort. Så tyckte Jeanna och så tycker ja med egentligen. 

Jag vill ju bara så mycket hela tiden, lite för mycket ibland. Skärpning Emelie! 

Hursomhelst passet va jättebra, så mycket saker jag ska hem och skriva ner. 

Kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *