Lite mer från Jeanna träningen

DSC_0779 Briman passar så bra i brunt, här shabrak från Equito och Antares sadel.. 

Jag var supertaggad för träningen, kanske lite för taggad. Jag måste lära mig att ha rimliga krav på mig själv även för Brimans skull. Som Jeanna sa, lugna ner dig nu…

DSC_0781Bruna paddar från Lyckås, lindor från HV polo och eskadron boots

DSC_0794 Nya sporrskydd i Crocco som jag fick av lina i födesledagspresent

Briman var superfin från början och vi började tidigt med galoppslutorna och saxen. Jeanna vill inte att jag ska komma för långt från medellinjen utan rakrikta lite tidigare för att det ska bli lättare i bytet. Det blev stor skillnad efter ett par försök och sista gången satt det ordentligt.

Största skillnaden på att träna för Jeanna är att hon forsätter övningen tills det är riktigt bra, inte bara ger sig när det blev lite bättre. Dett är jättebra för mig, att inte ge sig när det fungerar utan också se till att det fungerar kanske två eller tre gånger.

DSC_0806 Uppställningen i halten som vi jobbat mycket på..

I travslutorna fick jag träna på att ta ut ytterhanden något för mer stöd i ytter, det fungerade kanon och väl hemma har jag märkt att ja ska tänka likadant i galoppslutorna.

Det viktigaste jjag tar med mig är att vinkla armarna något mer när jag vill ha upp Briman i tävlingsformen. Med rätt armvinkel är jag också stabilare och det blev verkligen stor skillnad. Längtar redans tills nästa träning!

DSC_0830

 

KRAM

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *