Tävlingabstinens!

biggöes1

I lördags började dagen tidigt, först var det Ofelias tur att göra säsongsdebut. Ofelia gjorde ett riktigt bra jobb och för mig som tränare är det viktigaste att se att eleverna tänker på det man tränat på och gör sitt bästa. Dagen efter fick hon stor revansch och kammade hem segern i Msv C.

Snabbt hem efter Ofelias start, träna tre hästar varav en ny lovande sexåring jag har i stallet som jag snart ska berätta mer om. Därefter rullade jag mot Södertälje och Linas debut med Biggles.

Åh så sugen man blev på att tävla när man såg alla ekipage! Jag vill verkligen ut på tävlingsbanan nu!

Lina skötte sin debut galant och jag fick gåshud av att se detta ekipage på banan, så roligt och så mycket spännande de har att vänta.

KRAM

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *