Att ta sig runt LB:3 på en fyraåring är en bedrift! 

I onsdags fick jag ett samtal från klubben att det saknades ryttare i div 3 finalen. Jag kom på den brillianta idén att det vore bra miljöträning för min fyraåring Witchcraft.

Grejen var den att Witchcraft har vilat sedan tävlingarna på Brolöten, hon går ute dygnet runt på gräs och har inga skor. Men jag är som ni vet väldigt envis..

När hon longerades i onsdags var hon väldigt, väldigt laddad och jag vågade inte anmäla mig. Däremot blev hon bättre i torsdags och jag bestämde mig för att köra på.

Igår insåg jag att hon bara åkt lastbil och inte trailer men bestämde mig för att det var bra träning.

Witchcraft gick rakt in i trailern, stod blixtstill hela vägen, var oväntat lugn på framridningen och jag var verkligen stolt. Inne på banan blev hon väldigt rädd och tittig men efter programmets gång slappande hon av mer och mer. Vi fick väldigt fina poäng på de rörelser vi klarade ut. Jag räddade laget till en tredjeplats i dagens omgång och i totalen av div 3. Dessutom har min fina häst fått världens bästa miljöträning idag och det kändes väldigt lovande inför framtiden. Jag gillar verkligen den här hästen och det är så roligt att vi börjat vår resa tillsammans på riktigt nu.

KRAM

Delta i diskussionen

  1. Hej!
    Jag har startat upp hästbloggar.se, en plats att samla de bästa och mest aktiva hästbloggarna. Jag har lagt till din blogg där och du får gärna tipsa dina följare om att den webbplatsen finns 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *