Älskar hösten!


Vi har ju haft en helt fantastisk höst iår. Det passar oss perfekt med tanke på att Connemarona kan gå ute ett tag till. Det är så härligt väder att rida i och jag njuter verkligen av den vackra naturen just nu. 

Vi har nytt underlag på vår utebana och just nu är det perfekt att rida ute. Flera som frågat vad vi har. Chrille har lagt stenmjöl i fraktion 0,4 och sedan natursand 0,4 blandat med träflis. Härlig svikt och hästarna gillar det. 

Just nu har jag väldigt många hästar i träning och det blir sex, sju hästar varje dag att trimma. Så roligt med så mycket fina hästar.

Kram

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

3 Inlägg för Älskar hösten!

 1. ingela Nilsson skriver:

  Hej. Vad innebär “i fraktion” och har ni lagt 4 cm av varje då ?

 2. Karolina skriver:

  Fraktion beskriver materialets kornstorlek
  Stenmjöl är en krossprodukt och finns i olika storlekar
  Fraktion 0-4mm är då alltså att korn sorterats i olika storlekar upp till 4mm

 3. Carina skriver:

  Hej! Fin bild på treåringen, vad har du för dressyrgjord? Jag har en le tixerand gjord men den blir för elastisk på min 3 åring så sadeln rör sig, letar efter en fin lädergjord med resår. Vad rekommenderar du?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *