Vi älskar FlipBelt!

dsc_0203

När man jobbar i stallet har man sällan mycket kläder med fickor på sig, speciellt inte sommartid. För mig är det jätteviktigt att kunna nå alla i stallet och på gården när vi jobbar med hästarna. Telefonen används om en häst springer i en hage eller om man behöver något särskilt under ridpasset. Det är ett krav att man har telefonen på sig om man är i mitt stall om det skulle hända något. Vi har haft jättesvårt med detta speciellt på sommaren då man har mindre kläder på sig. Men så kom jag på den supersmarta idén att skaffa FlipBelts till alla. På detta sätt kan de ha med sig telefonen både när de håller på med hästarna och rider.

dsc_0205

Själv har jag mitt FlipBelt när jag rider och måste ha med mig telefonen men framförallt när jag tränar vid sidan av hästryggen. Det är verkligen supersmidigt.

dsc_0209 dsc_0250

 

Deras hemsida hittar ni här.

 

Kram

 

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *