Fina priser, för få deltagare..

dsc_0402

Vi fick så många fina priser i samband med våra nationella tävlingar, stor tack till alla sponsorer. Luc, Hårs, Hästbiten, copper, Centigo, Nova Trading, Brolöten, Agria, Flens Blomsterhandel och Hemköp.

DSC_0957

Däremot är jag så besviken på att vi inte fick fler startande! Vart tog alla ekipage vägen som vill rida lilla rundan och GP nationellt.

För mig är det tio gånger så mycket jobb att arrangera tävlingar på hemmaplan, men vi bestämde oss för att ha nationella. För sportens skull, för ryttarnas skull, man kan inte klaga man får hjälpa till själv. Tyvärr var deltagarantalet så dåligt att vi har bestämt oss för att inte ha nationella tävlingar nästa år. Det är så tråkigt men vi gjorde det för ryttarna som lös med sin frånvaro.

Jag vet fler arrangörer som känner på detta sätt, att det är tungrott och otacksamt, men jag tycker faktiskt vi som ryttare också bär ett ansvar att hjälpa till.

KRAM

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *