Hemma igen..

dsc_1084

Vi valde att åka vid 9.30 igår och ta hela resan hem, med några stopp och vila. Vi kom hem strax efter midnatt och det var nog tur att vi åkte redan på morgonen då de andra fick stanna en natt till på grund av vädret.

Oj man är så trött när man kommer hem efter en sån här resa, jag är trots allt både, chaufför, hästskötare och ryttare. Vi har haft väldigt kul tillsammans alla svenskar, riktigt roligt att få lära känna de andra ryttarna och hjälpas åt.

Hemma är det nu full fart för att packa upp, rida hästar och komma ifatt i allt jobb som ligger efter. Dessutom är det Stockholm International Horse Show i helgen. I år rider jag inte men kommer finnas på plats alla dagarna med Dressyrkommitten och Agria.

KRAM

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *