Bildbomb från lite av aktiviteterna i Friends

dsc_1088

Två stora och viktiga tävlingar har sina finaler i Friends och båda cuperna hade egna mingel. Först ut var Lövsta Fututre Challange mingel, Lövsta Future Challange har verkligen varit en framgångssaga och lett till att vi idag har så många fler GP-ekipage i Sverige.

dsc_1089 Antonia, hjärnan bakom Lövsta

dsc_1093 Ryttare och tränare

dsc_1095 Sanna Nilsson får plakett

dsc_1109 Helgens höjdpunkt, att få hänga med de här två killarna som för övrigt gjorde ett fantastiskt jobb att kommentera unghästklasserna. 

Jag fick äran att hänga en stund med både Carl Hester och Patrik Kittel, Carl var superrolig och gav mig en påse müsli från sin giftbag, han kunde inte ta med den på flyget. Jag kanske kommer rida lite bättre nu om jag äter müsli som jag fått av Carl Hester 😉

dsc_1112

Nästa mingel var arrangerat av den nya tävlingen Dressage Power. Väldigt bra initiativ och många fina hästar fick vi se i fredagens och lördagens klasser.

dsc_1116 Alla finalister vann en tavla på sin häst

dsc_1117
Fina rosetter

dsc_1123 Ryttarna

dsc_1128 dsc_1140
Den här killen Elliot. Hade gjort en så fin film för att vinna en helg med Carl Hedin. 

dsc_1150Viktiga sponsorer tackas

I år hade jag ingen häst med i någon av cuperna, men jag ser verkligen fram att matcha hästar och kunna rida med i dessa kvaltävlingar. Jag tycker det är ett bra spann nu i Sverige där alla åldrar tas med och det kommer vara väldigt bra för Svensk Dressyr.

KRAM

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *