Fina nya Connemaror

Victoria och Princess 

Idag har vi ridit på tre av våra nya Connemaror. Åh det är helt fantastiskt fina. Precis som förra året är det en del förtroende som behövs byggas upp. Mycket morötter och kärlek för att de ska få förtroende och lära känna oss. Ridningen är plättlätt men de verkar inte vara så mycket hanterade och man undrar lite hur skorna som sitter på hovarna har kommit dit. 

Idag har vi dock pysslat, fixat och lyckats lyfta alla hovarna. Med En tydlig ledare, mycket kärlek och avledande uppmärksamhet med godis kommer man riktigt långt. Häftigt att se hur fort de utvecklas såhär i början. De tittar på oss med helt andra ögon nu än när de kom. 

Det här arbetet inspirerar mig otroligt mycket och man blir påmind om hur otroligt mycket man älskar de här djuren. 

Kram 

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *