Motivationen just nu

Åh det var så roligt att komma igång och rida igen, det var superkul att vara i Åstorp och träffa alla ryttare och se fina hästar. Sofie Lexxners ritt med Disney i Åstorp var riktigt bra och det var kul att se bra kvalité på dressyr.

Kommer hem och sen är det måndag, första måndagen efter sjukskrivningen, allt ska rulla på. Tack och lov ser allt bra ut och jag får nu succesivt öka på till vanligt tempo. Nacken värker dock forftfarande och det är svårt att jobba på som vanligt när man inte är 100. Ett naprapatbesök gjorde mig faktiskt lite sämre och jag blev väldigt trött av behandlingen.

Hästarna känns ju inte heller så bra när de inte är tränade, självklart har jag haft bra hjälp under tiden men det är en hel del att ta igenom och det är inte de roligaste passen på någon av hästarna.

När det gäller allt annat, skrivbord, jobb i Stockholm, fix i stall, mitt hem och elever är det faktiskt svårt att prioritera. Jag vet inte riktigt hur jag ska hinna ikapp med allt.

Igår var verkligen ingen bra dag, det är jättesvårt att bita ihop och kämpa på när allt man vill känns så långt borta. Jag vet att jag måste vara ärlig mot mig själv och hästarna, att vi ligger efter på grund av en olycka och att det här är ingenting mot vad det kunde vara. Men det är klart jag är trött på dessa avbrott. Trött på att ha ont och blir ledsen över att ännu en gång behöva kämpa upp ur ett avbrott. Jag tittar längtande mot helgens startlistor på Strömsholm och önskade att jag kunde varit med.

Jag har många kompisar som håller på med hästar men vi brukar inte så ofta prata häst. Igår var jag dock väldigt tacksam över mina vänner som peppade över telefon och sa att jag är tillbaka på nolltid utan att jag sjäv kommer märka det. Efter samtalen med er kändes allt lite bättre.

Nu är det en ny dag, nacken känns bättre idag och vi kastar oss påt igen.

KRAM

Delta i diskussionen

  1. Kämpa på, det släpper. Och ikapp kommer man förr eller senare, vissa saker får vänta, du kan bara göra det bästa du orkar. Krya på dig och ta det lugnt! Kram

  2. Att du kände dig sämre efter ett Naprapatbesök. Är inget kostigt. Du var med om ett trauma mot nacken så då tar det tid att läka och tröttheten beror på att muskelförvaret börjar slappna av. Samt att du går väl inte så ofta? Och då är tröttheten ett recken på att du är ovan vid behandlingen.
    Så trötthet är ett hel normal reaktion!!
    Kämpa på nu och krya på dig och ha tålamod!/ Elida ryttare och idrottmassör&Leg fysioterapeut i maj)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *