Bilder från Jeanna träningen på Herfsta

Jag och Brille

Det har blivit mycket mer Jeanna träning nu och det känns jättebra, vi har fått en bra rutin med resan till Herfsta och brukar plocka upp Kristin och Carro på vägen för att få hjälp.

Brille gjorde sin första bortaträning och var mer koncentrerad på Copper som stod i transporten än träningen. Det är sannerligen inte bara guld och gröna skogar med en ny häst. Det tar tid att lära känna dem på alla sätt, att resa, alla knappar, rätt utrustning, rätt med hagar rätt med foder.

Brille har samma pappa som Briman, bara det gör honom speciell, men Brille är en speciell individ. Jag tänker inte tvinga in honom i mitt system utan jag vill ge oss tid. Tid att lära känna varandra och tid att se vad som fungerar bäst för oss ihop. Det här får bli en prövotid för oss båda tillsammans det kommer ta ett tag innan vi blir varma i kläderna ihop.

Nya Eskadron lindor och boots från Lyckås 

Brille gillar min Antares sadel och här snyggt shabrak från Equito

Brille

Copper

Ni har redan sett klipp på Copper men hon har varit helt fantastisk de senaste träningarna, en betäckning av henne känns just nu ganska långt borta.

KRAM

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

2 Inlägg för Bilder från Jeanna träningen på Herfsta

  1. Sanna skriver:

    Aaaah, det är så frustrerande med ston. Jag VILL verkligen ha en mini-Socka, men hon är så rolig att rida nu att jag inte vill betäcka!

  2. Linda skriver:

    Kommer Jeanna till Brolöten och har träningar också?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *