På plats

Idag tog vi en välförtjänt sovmorgon innan vi började förbereda oss för träning.

Ni som tycker det är oorganiserat på svenska tävlingar skulle bli förvånade av hur det är utomlands. Till att börja med fanns det inte en enda skylt in till tävlingsplatsen eller vart man skulle lasta ur, vi snurrade runt några varv och efter en väldigt lång dag så var inte tålamodet det bästa på varken mig eller Briman.

På riders info annonserades det ut att ridtiden var 12.30 efter lunch, perfekt tänkte vi som planerade att träna då, men icke då var det nya träningstider som inte publicerats på hemsidan. Det är väldigt ofta snabba ändringar och det gäller att hänga med.

Efter lite väntan fick vi en bra träningstid när alla trodde det var paus så det var väldigt lugnt och vi lyckades dessutom tajma ett regnuppehåll precis då.

Briman känns på hugget och jag hade ett bra pass på tävlingsbanan. Efter det var det vetcheck och sedan har vi mest hängt med mina fina vänner Lotta, Jeanna och Marcus och deras härliga barn hela eftermiddagen. Så kul att vi kan göra den här resan ihop jag Lotta och Jeanna.

KRAM

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *