Nya fina saker från Agria och Nova

Nu när tävlingssäsongen är igång på riktigt passade det bra att uppdatera lite av alla våra team-kläder och utrustning. Som ni vet är min huvudsponsor Agria, jag har länge haft samarbete med Nova Trading som syr upp alla Agrias saker så vi har ett bra samarbete att få till snygga team-saker.

En sak jag länge velat ha är en bra täckesväska i modell ”hockey-bag”. Detta hjälpte Nova mig att fixa och jag är så nöjd med den!

Täckesväskan

Nya grimmor till alla hästar i stallet

I agriashopen finns det nu nya fleece lindor i denna modell, fina va? 

Jag bor mestadels i mina team pikér de är så sköna, jag beställde även nya dekaler till hinkar och skåp mm fint va? 

Nyheter i agriashopen nya nummerlappar och nya flughuvor

Kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *