Hemma på Brolöten igen

Falsterbo var toppen, men nu är jag hemma på Brolöten igen efter en veckas ledighet. Falsterbo har fyllts av häst och fest. Så roligt att få träffa alla vänner, vi har haft så många kompisar som bott med oss i huset och jag har hunnit göra massor med roliga saker tillsammans med mina hästvänner. Både Lotta Esping och Johanna Due Boje har hängt med oss i veckan och det har varit så skönt att få tid att bara umgås.

Att komma hem efter en veckas ledigt brukar inte vara så kul, oftast är det lite stökigt och man hittar massor med saker som måste åtgärdas direkt, hästarna brukar inte gå särskilt bra efter vila och det brukar kännas lite som en uppförsbacke när man kommer hem.

Tjejerna som hjälpt mig den här veckan har gjort ett fantastiskt jobb, alla utrymmen är städade och fixade och hela stallet glänste när jag kom hem igår kväll. Copper som brukar vara så stel efter vila kändes helt okej igår när jag red vid 20-tiden när vi äntligen var hemma.

Idag har jag ridit, Brille, Copper, Whin, Whitney och Valbonne och alla var så fina, helt otroligt hur bra hästarna kändes. Jag var glad att vara hemma och uppenbarligen var hästarna glada att ha mig på ryggen igen. Nu ska jag anteckna och notera hur alla hästar longerats och motionerats när jag varit borta så jag kan göra likadant nästa gång jag åker iväg.

För första gången på länge har jag en duktig ryttare som hjälper mig att rida när jag inte är hemma, Annika hjälper mig även värma vissa av unghästarna och hon kompletterar min ridning jättebra. Jag är så tacksam att ha hittat en ryttare som kan stötta upp när jag inte är på plats, det är verkligen så viktigt.

KRAM

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *