Fullt ös

Sommaren försvann i ett nafs känns det som! Vi har nu avverkat sju ridläger och inväntar på söndag det sista gänget med elever. Jag älskar sommaren med alla ridläger och det är så roligt med alla återkommande kunder, men det är mycket jobb och det tar på krafterna att ha så många att ha koll på varje dag.

Ikväll ska vi alla ut och ha lite teambuilding på Gröna Lund och imorgon är det tävling med tre hästar och på söndag ska fyra hästar starta.

Copper har fått lite välförtjänt vila och de andra jobbar på inför höstens aktiviteter, jag inser ju att jag har hela tre hästar kvalade till Breeders och Flyinge och det ska bli jätteroligt att matcha dem dit.

KRAM

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *