Mitt upplägg med Whitney

Med en spänd femåring tycker jag det är väldigt viktigt med en bra erfarenhet. Därför var det bara att packa ihop, åka hem lasta ur och byta häst. Tillbaka till Gnesta för att visa Whitney banan inför morgondagen.

Det känns som att det tar ungefär tio minuter innan hon går att börja rida, innan dess är det mest att sitta lugnt hålla i sig och sitta kvar. Även om man fortfarande måste påminna henne om att gå fram och koncentrera sig på sin ryttare börjar hon nu glimta till och ge en så otroligt härlig känsla. Jag tycker att hon påminner en hel del om min gamla stjärna Contact. Samma mjuka härliga modell. Målet med morgondagen är avspänd.

Fina skydd och boots från Equito

KRAM

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *