Hotshot i helgen

Hotshot ägs av min vän sedan länge, Anna Åsengård. Hon började jobba här för tolv år sedan och nu hjälper vi varandra med allt mellan himmel och gjord. Anna har precis fått sitt andra barn och behöver rid och tävlingshjälp. Jag älskar att rida och jag älskar att tävla. Anna i sin tur ställer alltid upp när det krisar och det är en ovärderlig hjälp med någon som alltid finns till hands och kan köra sjuka hästar eller vad annat man kan tänkas behövas hjälp med. 

Hotshot är en vacker och talangfull individ som Anna gjort ett väldigt bra jobb att utbilda. Vi kommer bra överens och tycker det är roligt att träna ihop. I helgen debuterade vi Msvb:4 och målet är så småningom MsvA. Roligt att få förtroendet att visa upp en häst på detta sätt. 

Anna konstaterade också att vi än så länge blivit placerade i alla starter ihop. Det tucker ja är en bra statistik! 

Kram

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

3 Inlägg för Hotshot i helgen

  1. Anna skriver:

    Ett roligt och mycket bra sammarbete tycker jag!

  2. Ingela skriver:

    Ja! Vilken härlig häst… väntar på höstens kursdatum så kanske, kanske jag får äran att sitta upp på snyggingen igen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *