Whin i helgen

 

Den här hästen går verkligen från klarhet till klarhet. Han börjar bli riktigt säker i Msv B och det känns som att vi nu kan börja fokusera på lite svårare uppgifter. 

Jag var riktigt nöjd med båda starterna i helgen och det märks att vårens regelbundna Jeanna träningar gett resultat. 

Det märks att jag har ett bra upplägg och en viktig detalj är att jag börjat lite mycket mer på Whin inne på banan. Han är rolig att rida och vet nu verkligen vad hans uppgift är inne på bana. Roligt att domarna tycker så bra om honom.

 

Kristin har varit med på så många träningar och tävlingar vid det här laget att hon klarar av att coacha mig på framridningen. Jag känner mig trygg att ha henne vid sidan och jag vet att hon har koll på vilket upplägg jag vill ha innan start. 

Nu får Whin några veckors välförtjänt vila och sedan ska vi börja träna lite serier det ska bli så roligt!

Kram

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *