Artikel i Hippson


Jag fick den fina äran att skriva en gästkrönika i Hippson.  Vad tycker ni om detta ämne? Kommentera gärna. Länken hittar ni här

Kram

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

2 Inlägg för Artikel i Hippson

  1. Rebecca skriver:

    Väl skrivet! Du visar de många sidor som finns kopplat till sociala medier och ridning! Jag skriver under på allt du tar upp. Ansvarstagande och eftertanke i hur man porträtteras men ändå ärlighet!

    Jag kommer ta upp ännu fler situationer med mina elever om jag ifrågasätter hästsäkerhet och reliabilitet på sociala medier!
    Tack för att du är en förebild och härdar ut trots ett stundtals hårt klimat! Kram

  2. Therese skriver:

    En mycket bra och välskriven krönika! Som du skriver så gillar jag som följer dig, att få ta del av din verklighet. Jag känner en trygghet i att det inte alltid är en “dans på rosor” för er toppryttare. Det ger perspektiv och visar att ALLA som vill komma nån stans måste kavla upp ärmarna, bita ihop och komma igen. Sen kan jag väl tycka att du fått din beskärda del med allt som hänt, för ett antal år framöver… <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *