Vilken final!!!

Vad säger ni om Antons hovar? 

Oj vilken final vi fick se igår! Det här är den bästa dressyren jag fått se live i hela mitt liv, så fantastiska ekipage och fina hästar, så bra ridning!

Patrik värmer upp på 10 minuters banan

Patriks team, Louise Nathorst tränar, hustrun Lyndal och hästskötare Marie

Lyndal ger Dude en puss innan start

Visste ni förresten att Delaneuy ägs av Patriks fru Lyndals föräldrar.

Fullspäckat Ullevi i kürfinalen

Svenska hejjarklacken med Bo Jenå och sina stora Sverige handskar

Tinne och Magi på väg till start

Carl hester tittar spänt på resultat tavlan..

 Patrik är nöjd med veckan sin häst och sitt lag

Magi på banan

Dante Weltino

Fick frågan flera gånger igår, vann rätt ekipage? Enligt mig är svaret ja! Isabell är i särklass den skickligaste ryttaren och hon har en så hög svårighetsgrad som hon klarar ut galant! Comso är en fantastisk häst, likaså Cassidy. Igår var verkligen pallordningen rätt, däremot tycker jag Therese Nilshagen borde tagit bronsplats i fredags, men hennes tid kommer va så säker.

Tänk att Svensk Dressyr är såhär bra, tredje bäst i Europa! Fick också frågan vem jag helst skulle träna för i strartfältet om jag fick chansen. Svaret på den frågan är fortfarande Patrik Kittel. Så bra hjälp jag fått av honom när jag tränat för honom och så bra han lyckats med sina egna ekipage. Ni vet väl att han tränar Rose också?

Vem skulle du helst träna för i gårdagens startfält om du fick chansen?

KRAM

 

Delta i diskussionen

  1. Tycker också att resultatlistan blev som den skulle (så när som på att jag tycker Patrik borde haft 78%). Och träna för; PATRIK!!! 😀 Vore så klart kul med Carl också 😉

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *