Vilken månad Oktober kommer bli!

Nello och jag i Flyinge förra året

Tre roliga tävlingar står inför dörren och det är snart Oktober! Jag använder bloggen för att ropa på lite extra hjälp. Jag kommer vara på tour största delen av Oktober och behöver all hjälp jag kan få. Aktuellt både vardagar och helger, kanske finns det någon inbiten Brolötare som har en lucka och vill komma några veckor eller så känner ni någon som har en lucka och kan tänka sig och göra något annat ett tag. Vi har folk på väg in men det är mest akut nu när jag ska ut på flera stora tävlingar.

Teamet hemma har bokats upp så gott det går men vardagarna kommer jag behöva både puts och borsthjälp, samt även en del ridhjälp när jag inte är hemma.

Glädjande nyheter, om Briman fortsätter med denna förbättring blir vår comeback i Helsingfors. Vi är anmälda och laddar för fullt, imorgon kommer min trogna till vän Anna Åsengård och hjälper mig klippa honom, det krävs två oss för att utföra denna aktivitet…

Först på tur är Flyinge dit min vän Linn Ericsson följer med och hjälper mig sedan är vi hemma en vecka innan vi rullar mot Finland. Fattar ni vilka kompisar jag har som ställer upp i vått och torrt? Jag räknar med att jag kommer få rida deras hästar en hel del sen hahaha!

Veckan efter Finland är det direkt Elmia med en eller två hästar. Dessa tre tävlingar är tre av mina favorittävlingar och jag ser så mycket fram emot att få starta på dessa platser.

 

Varje gång frågar jag mig samma fråga, hur får Henrik, Peder, Rolf-Göran mfl sina liv att gå ihop när varje månad ser ut såhär? Man bara fattar inte.. 🙂

KRAM

Delta i diskussionen

  1. Så sjukt surt att jag redan jobbar så mycket 🙁 annars skulle jag mer än gärna komma och hjälpa till. Saknar stall och häst. Men med en nya Zeelands resa på g i januari så är assistentjobbet hos min bror det som gör att jag få råd och kan åka. Hoppas innerligt att det ordnar upp sig med personal hos dig!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *