Första starten i Flyinge

Nej igår var hon inge rolig Witchcraft, hon har lite humör men har känts fin på Hviderup och veckan innan vi åkte ner. Men väl inne på framridningen ville hon ingen annanstans än till utgången, hon var faktiskt inge rolig att rida igår, men jag tog mig igenom och jag kom in på banan. Tack Mattias som var med och coachade hela framridningen, utan dig hade jag inte kommit in på banan.

Jag var så nöjd när jag var klar, nöjd med att hon gick nöjd med att vi kom runt. Ibland får vi ändra målen efter förutsättningarna om ni hade sett mig på framridningen hade ni förstått hur glad jag var att hon gick inne på banan. Det blev forcerat och det saknades viss harmoni inne på banan, men efter framridningen så är det faktiskt otroligt att vi kom runt.

I efterhand så kan man diskutera om det var värt att ha med henne här nere? Vad är mitt mål? Ja det slutar inte här, det viktigaste för mig är att hästen får en bra erfarenhet och rutin. Med tanke på hur lugn hon till slut blev kan vi konstatera att det här var precis det hon behövde. Det är väldigt svårt för oss ryttare att veta hur en häst ska ta en sån här miljö. Jag vill ha en tävlinghäst för framtiden och vi är i alla fall ett litet steg närmare efter gårdagen, även om det var en äventyrlig framridning.

Ryttaren är nog tröttast… 

All great stories have Witches in them…
KRAM

Delta i diskussionen

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *