Guldmedaljens baksida


Det kanske låter lite tjatigt att berätta om hur mycket man har att göra hela tiden. Men otillräckligheten och tidspressen påminner sig dagligen i mitt liv och jag har inget behov av att måla upp en fasad. 

När jag åkte till Flyinge tänkte jag: Wihoo en veckas semester..

Vilket det aldrig är att vara på tävling, vi var tre personer på tre hästar och vi hade att göra. Anspänningen att tävla tycker jag är en av de sakerna som tar mest energi, att ladda upp, förväntan, nervositeten över om det räcker till final, man är helt slut i huvudet. Vi var borta åtta dar (!)! Förstår ni hur mycket tvätt det är att ta hand om i stallet och hemma hos mig? Jag skulle behöva ta en dag ledigt för att komma ikapp, men det är verkligen inte på kartan, man får jobba extra mycket för att man har varit borta. 

I slutändan är det här jag drömmer om och vill, jag vill vara på tävling jämt! Men oj vad man måste organisera för att få allt att fungera. Jag är bortskämd som ens kan va borta åtta dagar från gården och mitt arbete men man blir trött ändå. Idag har jag haft stallet, ridigt och jobbat i Sthlm innan jag avslutade med lektioner. Hemma först nu. Jag fattar inte hur jag ska få ihop oktober, men med järnvilja och alla ni som stöttar och hjälper till så kommer det gå!

Den här sporten och intresset är sannerligen ingen räkmacka och jag tror faktiskt vi alla gör så gott vi kan utifrån vår egna förmåga och våra resurser. 

Natti 

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

4 Inlägg för Guldmedaljens baksida

 1. Hanna Isaksson skriver:

  Hej!

  Kan du inte skriva ett längre inlägg om Breeders?

  Såg att Charlotte inte gav Valbonne så höga poäng. Vad hände? Läste oxå i Ridsport att det var speciellt galoppen hon inte riktigt tyckte var wow. Är det inte just galoppen ni tyckt varit hans styrka???

  Snälla skriv lite om detta och dina tankar och funderingar 🙂

  kram

 2. Josse skriver:

  Några minuters testridning på Breeders är ändå en piss i havet, även om man givetvis hoppas på idel rosor.
  Men omdömena ändrar inte hans fina kvalitéer.
  kram

 3. Lena Nylöf Svantesson skriver:

  Vill tipsa om Lean Lantbruk. Har själv använt det i grisproduktion. Det går ut på att minska tidskrävande och onödiga arbetsmoment och att minska kostnader. Tänket kommer från japanska bilindustrin. Tillsammans med en coach kommer man fram till nya idéer om hur arbetet ska förenklas. Kostar en slant, men enligt min förra chef som använde det så var dom pengarna snabbt intjänade. Funderar på att gå med nu när jag driver eget. Länk: http://www.leanlantbruk.se/ Mvh Lena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *